בבקשה תשובה דחופה: נזילת מים צהובים מנחיר אחד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

09/08/2014 | 17:37 | מאת: מירי

אני בחודש הפסקה מנטילת קומדין לאחר שנה שטופלתי בשל תסחיף ריאתי. בדרך כלל בריאה, לא לוקחת כדורים-מאז, ולא נחבלתי בראשי לאחרונה מדי פעם יש לי מגרנה בה כואב לי הצוואר0עין ואוזן בצד אחד. נבדקתי על ידי רופאת אף אוזן גרון שאמרה לי שיש לי סינוסים גדולים אך הכל תקין. הבוקר התכופפתי קדימה והאף שלי החל לנטוף-ממש מים, שקופים, דביקים ללא ריח בצבע צהבהב. זה חזר על עצמו פעמיים (רק כשתהכופפתי). וכעת-אחר הצוהורים זה לא חוזר על עצמו. מה זה יכול להיות? האם יכול להיות נוזלים שנאגרו בסינוסים? אני מאוד מבוהלת מ"עושר" המידע ברשת במקרים כאלה המעיד על נוזל תוך גולגלתי ואעריך תגובה מהירה-תודה

שלום, את בחודש הפסקה מנטילת קומדין לאחר שנה שטופלת בשל תסחיף ריאתי. בדרך כלל בריאה. נבדקת על ידי רופאת אף אוזן גרון שאמרה שיש לי סינוסים גדולים אך הכל תקין. לדבריך, התכופפת קדימה והאף שלי החל לנטוף-ממש מים, שקופים, דביקים ללא ריח בצבע צהבהב. זה חזר על עצמו פעמיים. יש לשלול דלף נוזל CSF המגיע ממעטפות המוח- נוזל שדרה. יש להבדק ע"י רופא א א גרון במרפאה בבית חולים לבדוק את העניין. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים