חרחורים וליחה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

26/05/2014 | 21:41 | מאת: אמא מוטרדת!!!

שלום יש לי תינוק בן חודש ..אחרי הלידה התחלתי לשמוע חרחורים ממקור עליון (בטח שלקחתי אותו למומחה ילדים) לאט לאט התחיל לייצר ליחה בזמן האוכל(תחליף חלב)..עד שבנוסף קיבל איזה וירוסTRUI ..עכשיו הוא מקבל אינהלציות ..מה שמדאיג אותי במיוחד שהוא מחרחר ומיציא ליחה רק בזמן האוכל(לפעמים אין את החרחורים במיוחד אחרי מקלחת וכשהוא ישן...האם זה משהוא מוכר ו???האם יש טיפול ועד מתי זה חולף...תודה על התשובה...

שלום, חרחורים ממקור עליון יתכנו בתינוק קטן עקב מעברים צרים של דרכי נשימה. במידה וזה בעיקר עם אוכל ולא משתפר, כדאי יעוץ אצל א א גרון לבדיקה ואולי אף לרופא ריאות ילדים. תריך לבדוק כי האנטומיה תקינה ואין בעיה מבנית. קרוב לוודאי שהכל בסדר אך אם לא מסתדר לברר. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים