גירוי באף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

24/04/2014 | 11:45 | מאת: אורלי

לפני שבוע התחיל לי גירוי באף, כמו לפני עיטוש. בהתחלה זה הופיע כמה פעמים במהלך היום וכעת הגירוי קבוע, ואני מרגישה גם מעט ליחה ותחושה מוזרה בגרון. ללא נזלת. ברצוני לציין שהיה לי גירוי דומה בשלוש השנים האחרונות, אך בכל הפעמים זה הופיע עם כאבי ראש שאובחנו כtention headache . אבל אז גם הגירוי וגם כאבי הראש לא היו קבועים אלא מדי פעם במהלך היום. עכשיו זה תחושה מוזרה קבועה , ללא כאבי ראש.

שלום, יתכן והגרוי מקורו בתגובה אלרגית מקומית ויתכן גרוי ממקור אחר. יש מקום לבדיקת האף והגרון אצל רופא א א גרון. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים