סינוסיטיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

15/04/2014 | 20:55 | מאת: לימונדה

שלום, לפני שבועיים חליתי בוירוס דומה לשפעת- המון נזלת, התקפי שיעולים חזקים וחום. אחרי שהבראתי המשיכו השיעולים והנזלת והתווספו כאבי ראש נוראים וחום נמוך 37.5. רופאת המשפחה איבחנה סינוסיטיס ונתנה לי מוקסיפן לעשרה ימים. אני לוקחת כבר חמישה ימים את האנטיביוקטיקה אך כאבי הראש לא חלפו ובימים האחרונים לנזלת יש צבע כתום מלחיץ (סליחה על התיאור). אציין גם שאני בהריון בחודש שלישי, וכן שזו הפעם הראשונה שיש לי סינוסיטיס. אשמח לעצה, האם עליי לעשות משהו מלבד להמשיך עם המוקסיפן?

שלום, חלית בוירוס דומה לשפעת- עם נזלת, התקפי שיעולים חזקים וחום. אחרי שהבראת המשיכו השיעולים והנזלת והתווספו כאבי ראש. רופאת המשפחה איבחנה סינוסיטיס ונתנה מוקסיפן לעשרה ימים. למרות האנטיביוקטיקה יש כאבי הראש שלא חלפו ולנזלת יש צבע כתום את בהריון בחודש שלישי, לכן אני ממליץ על המשך המוקסיפן לפי הוראות הרופאה. אם אין הטבה, לפנות למומחה אף אוזן גרון לבדיקה, אולי צריך להחליף אנטיביוטיקה ולתת תרסיס לאף. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים