נזלת בבוקר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

31/03/2014 | 13:18 | מאת: חן

שלום אני סובלת כבר מספר שנים מנזלת כל בוקר, סדרת התעטשויות (מגיע ל7-10 ברצף), נזלת רבה ומיימית.מטופלת כעת באבאמיס ולורסטין. כבר אין התקפי התעטשויות ,אך כן יש תחוש של גודש/ ליחה בלוע. בילדות- אטופיק דרמטיטיס, בהמשך אורטיקריה (היום כבר הרבה פחות).בטסטים לאלרגיה נמצאה רגישות לחומרים כימיים, בדים שונים ועוד . נבדקתי אצל רופא אף אוזן גרון והוא קבע כי אין פוליפים ומדובר באלרגיה למרות שציינתי שבבדיקה אצל אלרגולוג נבחנו חומרים הנפוצים כל השנה באוויר ולא נמצאה רגישות.כמו כן נעשתה בדיקת דם- ראסט לחומרים נשאפים ולא נמצא דבר. אציין שהמחלה התפרצה בגיל 24 וכיום בת 28. כמו כן, עובדת במעבדה ובעבר עבדתי בחממות צמחים. רקע משפחתי- אח ואחות סבלו מאותה בעיה בעבר, כיום כבני 40 וסובלים רק מידיי פעם מנזלת אלרגית. אבקש דעתך הכללית בנושא- האם בוודאות מדובר אלגיה או תיתכן בעיה אחרת? כיוון שטיפול שמקבלת אומנם עוזר ,אך כפי שציינתי סובלת עדיין מתסמינים. חזרתי לרופא אף אוזן גרון ואמר שיש תגובה אלרגית מינימאלית. תודה חן

31/03/2014 | 13:23 | מאת: חן

הטסטים שנמצאו חיוביים לאלרגיה לחומרים כימיים ובדים נעשו כשהייתי בת 6. הטסטים לחומרים נשאפים נעשו לאחרונה (גיל 28)

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים