ליחה כרונית.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

26/03/2014 | 02:46 | מאת: עמית

היי פרופסור ברוורמן, אני בן 31, טבעוני, בריא באופן כללי. במשך המון שנים יש לי ליחה שמציקה לי מאוד, בלי הפסקה. היא בד"כ בצבע שקוף או עם גוון צהבהב. אני כל הזמן נאלץ לכחכח בגרון וגם לירוק אותה החוצה כל כמה דקות. בחורף המצב הרבה יותר חמור מאשר בקיץ, ואם אני מצונן אני הופך למכונת יריקות ויכול לירוק כל דקה או שתיים כי מצטברת לי כמות אדירה של ליחה. העניין מציק לי מאוד. מקשה עלי בדיבור כי כל הזמן יש לי ליחה בגרון , וגם אם אני יורק אז זמן מועט לאחר מכן שוב יש ליחה. זה כל הזמן שם. הכיוון היחידי שלי כרגע זה שקראתי שאולי כדאי לי להפסיק עם גלוטן ודגנים כי יכול להיות שיש לי אלרגיה מסויימת לזה. אודה לך מאוד אם תוכל לעזור לי בכיווני חקירה של העניין הזה? כשהייתי אצל רופא אף אוזן גרון שמתמחה בדברים האלה הוא הסתכל קצת בגרון , וגם הכניס לי צינור מיוחד לאף , ואמר שהוא לא רואה ליחה , ואמר לי פשוט לבלוע את הליחה כשהיא מגיעה, אבל הוא לא מבין באיזה כמויות זה, זה בלתי אפשרי מבחינתי לבלוע אותה זה עושה לי הרגשה לא טובה והיא מיד חוזרת שוב לגרון תודה מראש על העזרה. עמית

שלום, במשך המון שנים יש לך ליחה שמציקה מאוד. היא בד"כ בצבע שקוף או עם גוון צהבהב. אתה נאלץ לכחכח בגרון וגם לירוק אותה החוצה כל כמה דקות. בחורף המצב הרבה יותר חמור מאשר בקיץ. כשהיית אצל רופא אף אוזן גרון אמר שהוא לא רואה ליחה , ואמר לך פשוט לבלוע את הליחה כשהיא מגיעה. לדעתי יש להעריך את מצב הסינוסים ולבדוק אם אין לך רפלוקס וושטי. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים