נזלת באוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

24/03/2014 | 10:34 | מאת: יוני

ביום חמישי בלילה בחזרה מהעבודה החלו לי כאבים באוזן ימין+ הרגשה של ירידה בשמיעה ותחושת אטימות . למחרת הלכתי לרופא משפחה תורן סיפרתי לו שאני מיום רביעי מנוזל עם ליחה ושיעול וכאבי ראש וסיפרתי לו על כאב האוזן. הוא נתן לי דקסמול וכדור למציצה. באותו היום הלכתי לרופא א.א.ג שבדק את האף והאוזן ואמר לי שבגלל שיש לי נזלת יש לי את ההרגשה הזו של ירידה בשמיעה,המליץ על אותן הדברים שרופא המשפחה נתן .השאלה מה ניתן לעשות ? הוא המליץ על תרגיל לאוזן שאמור לשחרר את הנוזלים מהאוזן אבל עדיין אני מרגיש סתימות מסוימת

שלום, יתכן והגודש והנזלת השפיעו על האטימות והנוזלים באוזן. מומלץ בטיפול בייבוש הנזלת, עם תרופות וטיפות לאף. במידה ואין הטבה יש מקום לבדיקת שמיעה וטימפנומטריה וטיפול בהתאם. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים