סיבוכי צלילה בסינוסים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

12/09/2013 | 22:13 | מאת: דפנה נדיב

בני בן 27 צלל אתמול בBLUE HOLE בבליז שבמרכז אמריקה בעומק 40 מטר. מהיום מתלונן על כאבי ראש ובאזור הסינוס השמאלי. ללא בעיות נשימתיות. אודה על המלצתך לגבי המשך בירור /טיפול באם נחוץ, אם לא ימצא מסגרת רפואית שם . חזר היום למקסיקו. תודה!!! לילה טוב וגמר חתימה טובה ! דפנה נדיב.

שלום, בנך בן 27 צלל בעומק 40 מטר. מתלונן על כאבי ראש ובאזור הסינוס השמאלי,ללא בעיות נשימתיות. ממליץ על צילום סינוסים ובדיקת א א גרון יתכן ומשני לברוטראומה עקב הצלילה. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים