צפצופים באזניים (טנטון)

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

12/09/2013 | 05:21 | מאת: יעל

בעלי כבן 60 לאחרונה סובל די הרבה זמן מצפצופים באזניים בעיקר באוזן אחת 24 שעות ביממה. זה פשוט מחרפן. עשה בדיקת שמיעה וברה. בדיקת השמיעה יש ירידה בשמיעה (אבל הוא לא במצב שזקוק מכשיר שמיעה). היה עם התוצאות אצל רופא אא"ג ואמר שאין מה לעשות. באמת אין מה לעשות ולהשלים עם הצפצופים הנוראיים?? איך אפשר להשלים עם דבר כזה?? מימה זה בא ואיזה פיתרון יש לסיוט הזה???

שלום, בעלך סובל די הרבה זמן מצפצופים באזניים בעיקר באוזן אחת 24 שעות ביממה. עשה בדיקת שמיעה וBERA. בבדיקת השמיעה יש ירידה בשמיעה הוא היה עם התוצאות אצל רופא אא"ג ואמר שאין מה לעשות. האם בדיקת הBERA תקינה? במידה ונעשה ברור אוטונוירולוגי מלא, ואין כל ממצא, יש טיפולים שונים בהקלה על טנטון כמו- מיסוך טנטון, TRT ושיטות שונות להקלה על הטנטון. אכן קשה לפתור זאת בצורה ממשית בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים