האם לעבור ניתוח שני?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

23/08/2013 | 00:26 | מאת: לולה

שלום רב, לפני כמה שנים בגיל 13 בערך עברתי ניתוח אדנואידים שהציל אותי מהרבה מאוד,בלי ספק! החודש ניגשתי שוב לייעוץ בפעם השניה , כשפעם הראשונה שניגשתי (לפני חצי שנה) השתפנתי וותרתי על הרעיון מהסיבה של אי רצון לעבור סוג של "שידור חוזר" ועוד עם הרדמה מקומית שמפחידה אותי אף יותר. אומנם הבעיה שקיימת אצלי כיום היא סטייה קלה אך עם זאת אני עדיין נושמת מהפה בקיץ במיוחד. כמו כן, תחושה מעצבנת של אף סתום (לא סובלת מנוזלת) במיוד בחורף. השאלה שלי, מה חוות דעתך, האם אני צריכה לעבוור את הניתוח או לוותר ולסבול?

שלום, לפני כמה שנים בגיל 13 בערך עברת ניתוח אדנואידים. החודש ניגשת שוב לייעוץ בפעם השניה , הבעיה שקיימת אצלך כיום היא אף סתום. את נושמת מהפה בקיץ במיוחד. לא ברור כלל מהי האבחנה ומהי הבעיה, האם הבעיה במחיצה, בחלל האף או בנזופרינקס. דרושה בדיקת א א גרון ואבחנה של הבעיה. ניתוח תמיד אפשרי אם צריך, בהרדמה כללית. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים