שמירה על רמת שמיעה בגילאים השונים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

19/08/2013 | 11:40 | מאת: מושיקו

שלום וברכה, אני בן 40 ושומר על כושר ותזונה נכונה. לאחרונה הועבר לי סרטון המשמיע תדרים ומשיך את התדר הנשמע לגיל. ואכן יצא שהתאים לגילי ולמרות שאני ממש כעת בן 40 לא שמעתי את התדרים המיועדים לבני 30. אני עובד בסביבת הי טק ולא הייתי חשוף לרעשים חדים מדי. האם יש אפשרות לשפר את רמת השמע שלי (תרגילים וכו') וכיצד ניתן לשפר את רמת השמיעה באופן שאוכל לשמוע באיכות של אדם צעיר יותר? המון תודה

שלום, ראשית כדאי לבדוק את האזנים ולבצע הדיקת שמיעה שנית, לפי התוצאות ניתן לתת יעוץ לגבי השמיעה. לא ניתן לשנות ספי שמיעה עצביים. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים