אף סתום מנזלת, אחרי ניתוח.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

17/08/2013 | 11:11 | מאת: סלימאן

ד"ר ברוורמן שלום רב, במקריות נכנסתי לפורום כדי לקבל יעוץ, ראיתי את השם העשיר שלך, וכולי נרגש ונפעם. לפני כשנה עברתי על ידיך ניתוח של הסרת קונכיות ותיקון מחיצה. ראשית אני מודה לך על הניתוח , ומודה לאלוהים שהכווין אותי למנתח כה משובח ומעוטר שעושה עבודת קודש. מאז הניתוח אני אכן הרגשתי כי התעלות נפתחו לאוויר, אך ישנה תופעה לא חולפת, שהייתה לפני הניתוח ואחרי, נזלת קלה מאוד, שסותמת לי את הנכריים באופן חלקי, סתם מתיישבת לה בפנים, לא משנה אם אני מנקה את האף תמיד תופיע שוב במהרה רבה. 054599איך אני יכול לשמור על תעלות פתוחות ולהרגיש שאני באמת נושם מהאף?...

שלום, לפני כשנה עברת ניתוח של הקטנת קונכיות ותיקון מחיצה. מאז הניתוח אתה מרגיש שיפור וכי התעלות נפתחו לאוויר, אך ישנה תופעה לא חולפת, שהייתה לפני הניתוח ואחרי, נזלת קלה מאוד, שסותמת את הנחיריים באופן חלקי, דבר זה יתכן עקב נזלת אלרגית. במידה ועדין מפריע תגיע לבדיקה. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים