תחושת הרדמות בצד הימני של האף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

15/08/2013 | 13:43 | מאת: מרים

שלופ פרופסור הנני בת 47 בריאה בדרך כלל נוטלת בבבוקר גלולה לפעילות תקינה של בלוטת התריס.לאחרונה התחלתי להרגיש תחושת הרדמות בצד הימני של האף. מרגישה יותר לאחר קימה מהשינה.במשך היום פחות ולעיתים זה עובר. חושר התחושה הוא ממש בנגיעה באזור מסויים.מה זה יכול להיות?אשמח לתשובה.תודה

שלום מרים, לאחרונה התחלת להרגיש תחושת הרדמות בצד הימני של האף. מרגישה יותר לאחר קימה מהשינה.במשך היום פחות ולעיתים זה עובר. חושר התחושה הוא ממש בנגיעה באזור מסויים. העניין נשמע תחושתי עצבי. ממליץ על בדיקת אף אוזן גרון ובדיקת נוירולוג. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים