תרסיס מי ים לאף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

09/08/2013 | 10:35 | מאת: אליס

שלום לפני זמן מה לקחתי כדורים לשחרור ליחה בגרון שיורד מהאף לדברי הרופא. המליץ לי לרסס מי ים לאף. אתמול ריססתי לראשונה והבוקר התעוררתי כשהסינוסיעם שלי סתומים לגמרי ואני מרגישה גירוי ליחה בגרון. השדאלה שלי האם זוהי תפועה לגיטימית או שאולי זה לא טוב לי ובכלל מה זה אומר שהאף נסתם?

שלום הרופא המליץ לך לרסס מי ים לאף. ריססת מי ים והתעוררת כשהסינוסים שלך סתומים לגמרי. יש גירוי ליחה בגרון. יתכן ומי הים מעורבים בנזלת סמיכה ויוצרים הרגשת אף סתום וליחה. ממליץ לשטוף האף עם מי מלח פסיולוגיים ואם אין הטבה - בדיקת רופא א א גרון בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים