כאב גרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

05/08/2013 | 21:23 | מאת: גלית

שלום, מזה 10 ימים שיש לי כאב גרון, שהופיע ללא תסמינים אחרים, אבל כואב מאוד במיוחד בשעות הערב. רופאת משפחה אמרה שהגרון מעט אדום, שזו עלולה להיות אלרגיה או וירוס שעדיין לא נראה והציע סוכריות פרופוליס. אבל....אני ממש סובלת, כל בליעת רוק דוקרת מאוד, אפילו לגימה של תה חם כואבת. בנוסף, לא מסתמן שיפור ככל שהימים עוברים. מה זה יכול להיות וכיצד ניתן לטפל? תודה.

שלום גלית, 10 ימים של כאב גרון, שהופיע ללא תסמינים אחרים, אבל כואב מאוד במיוחד בשעות הערב. רופאת משפחה אמרה שהגרון מעט אדום, שזו עלולה להיות אלרגיה או וירוס. את ממש סובלת, כל בליעת רוק דוקרת מאוד, אפילו לגימה של תה חם כואבת. ממליץ לפנות לרופא אף אוזן גרון. לעיתים הכאב נובע מדלקת באזור עמוק יותר שקשה לראותו בבדיקה רגילה ועדיף לבדוק. בנוסף, קחי תרופה לשיכוך כאבים בינתיים. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים