שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

21/07/2013 | 13:23 | מאת: גיל

שלום רב, הנני בן 31 לפני כשבוע הייתי מצונן (ללא חום)-היה לי אף סתום,נזלת ,כאבי ראש והרגשה כללית רעה.כעבוא כמה ימים הצינון עבר אך כעבור מספר ימים נסתמה לי אוזן שמאל,אחר כך ימין (חשוב לציין שלא נסתמו לגמרי). עכשיו כשבוע אחרי כל תופעות הלוואי נעלמו אך עדיין נותרה ההרגשה כאילו אוזני סתומות מעט ולעיתים יש לי כאבי ראש. השאלה שלי היא: 1.ממה נובע ההרגשה של אוזניים סתומות מעט לאחר שהצינון כבר חלף לפני שבוע? 2.האם האוזניים יפתחו לבד או שיש ללכת לרופא על מנת שיבדוק זאת?

שלום, לפני כשבוע היית מצונן עם אף סתום,נזלת ,כאבי ראש והרגשה כללית רעה. כעבור מספר ימים הצינון עבר ונסתמה לך אוזן שמאל ובהמשך ימין. עדין נותרה ההרגשה של אוזנים סתומות מעט ולעיתים יש לי כאבי ראש. הרגשה זו נובעת כנראה מהגודש במערכת הנשימה העליונה עקב ההצטננות שהייתה לך. הדברים לוקחים זמן ואם תפמפם ותלעס מסטיק זה יכול לשפר את הרגשתך. במידה והאזנים ממש אטומות ואין הטבה יש ללכת לרופא לבדיקה. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים