סינוסיטיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

14/07/2013 | 18:24 | מאת: שולה

ערב טוב,בחודש פבואר סבלתי מכאבי ראש ממש עזים הלכתי למיון וביצעתי ct הופיע סינוסיטיס קיבלתי טיפול מונע..ואפשר להגיד שזה לא ממש עזר הכאבי מאז חוזרים ובאים ומלווים בסחרחורת טישטוש ראייה רעידות בגוף.ולאחרונה טינטון באוזן .כאשר אני מכופפת את פני לפנים הכאב מחמיר ומריגשה מין "זרם"שיוריד לאורך הפנים ומצידי הראש..האם יש אפשרות שזה שוב פעם דלקת בסינוסים אשמח לעזרה מה לעשות.תודה

שלום רב, סבלת מכאבי ראש עזים ובמיון ביצעתי ct . אובחן- סינוסיטיס קיבלת טיפול וזה לא עזר. הכאב חוזר ולאחרונה טינטון באוזן .כאשר את מכופפת את פניך לפנים הכאב מחמיר. יש אפשרות שמדובר שוב בדלקת בסינוסים- סינוסיטיס. תפני לרופא יתכן ויש צורך בטיפול בהתאם (אנטיביוטיקה וכו.) בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים