שאלה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

08/07/2013 | 18:57 | מאת: ////

היי. אני בת 28 בריאה בד"כ אני כבר יותר משבוע סובלת מנזלת מיום חמישי האחרון אני סובלת מכאבי ראש באזור המצח ושאני תכופפת או מורידה את הראש למטה כרגע האף סתום ואני מרגישה שהנזלת למעלה ושאני מנסה לקנח חשה בכאבים וקולי נשמע אף ןאודה על תשובה בהקדם תודה .

שלום, לפי התאור שלך נראה שמדובר בסינוסיטיס. כדאי להגיע לרופא שלך או רופא אף אוזן גרון לבדיקה וטיפול. בסינוסיטיס חריפה מטפלים בין היתר באנטיביוטיקה. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים