אוזן סתומה בעקבות דלקת גרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

30/06/2013 | 15:01 | מאת: שירן

שלום, לפני 5 ימים התחילה לי דלקת גרון חריפה, קיבלתי מהרופא משפחה אנטיביוטיקה ולאחר יומיים שלושה של הדלקת התחלתי להרגיש שאוזן שמאל שלי סתומה ואני לא שומעת טוב... זה לא נראה כאילו זה משתפר להפך... ממה זה יכול לנבוע ומה ניתן לעשות? תודה שירו

שלום, יתכן והאזן מרגישה סתומה עקב נוזלים מעצם המחלה בדרכי הנשימה העליונוים. מומלץ על טיפות אף, לעיסת מסטיק, פמפום. במידה ואין הטבה תוך מספר ימים והאזן ממשיכה להיות סתומה למרות שיפור במחלה, יש לפנות לבדיקת רופא אף אוזן גרון. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים