שאלה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

22/06/2013 | 19:37 | מאת: ליאת

שאלה קצת מוזרה אבל אשאל ,, עשיתי לפני המון שנים ניתוח אף .ורציתי לשאול שאלה היום יש משהו לא יודעת אם חדש שעושים בדיקה כל שהיא אז לא שמים מסכת חמצן אלה כמו משהו שמתלבש על האוזניים ובכל נחיר יש פלסטיק גמיש קטן אולי את מכיר ומשם יוצא החצן בעת בדיקה שעושים האם זה שזה נצמא באף יכול לגרום לשינוי בתוך האף

שלום קיים מכשיר המודד את זרימת האוויר באף וקרוי רינומנומטר. הוא משמש לבדיקת זרימת אויר באף בבתי חולים. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים