אף סתום ויבש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

28/05/2013 | 07:04 | מאת: דורון

אני בן 54 (סכרתי) ויש לי אף סתום במשך כחודשיים. קיבלתי טיפות "ויברוסיל" והטיפות עוזרות ל3-4 שעות ואני מתעורר עקב אי יכולת לנשום, עלי לציין כי במשך הלילה האף סתום ויבש. בתודה מראש, דורון.

שלום דורון. האף שלך סתום במשך כחודשיים. קיבלת טיפות "ויברוסיל" והטיפות עוזרות ל3-4 שעות. אתה מתעורר עקב אי יכולת לנשום, בלילה האף סתום ויבש. תנסה לשטוף את האף בתרסיס מי מלח. אם אין הטבה ממליץ על בדיקת אף אוזן גרון של האף והסינוסים. בברכה

10/03/2016 | 21:42 | מאת: טאודור

אני בן 65 חודשיים פלוס אני עם אף יבש וסתום לא מסוגל לקנח גם מה שאין כשאני מנסה אחריי טיפול בתרסיס לשחרור האף אני מרגיש שאיני יכול לנשום במקביל יש שיעול טורדניומעצבן וכחכוח תמידי כל היום ומציין בנוסף בלילה אני לא משתעל כשאני ישן.הרופאים נתנו לי ארבעה סוגים שונים של אנטיביוטיקה כלום לא עוזר .מוקוויט.רוליד.הוגמנטין.דוקסילין. איני יכול לעבוד .. אשמח לדעת לאיזה מומחה אני צריך ללכת..הלכתי לא.א. ג. נתן ספריי עם סטרואידים לא עזר לקחתי שבועיים..כרגע אני בבירור אצל רופא ריאות גם אין שיפור ..באופן כללי אני מרגיש טוב,,הערה,השיעול מופיע באופן חריג כשאני מתקלח אני מקבל התקף שיעול כל מקלחת.. אודה לך מאוד אם תעזור לי לפתור את הבעייה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים