אי יכולת להתעטש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

27/05/2013 | 20:57 | מאת: ליזה

שלום רב, לפני כ- 3 חודשים עברתי ניתוח סינוסים ומאז איני מצליחה להתעטש זה פשוט בורח לי והאף שלי סתום לגמרי כמו כן איני מריחה כלל ןיש לי טפטופים של נזלת סמיכה לגרון דבר שמפריע לי מאוד. שאלתי היא מה אני יכולה לעשות על מנת להתעטש ולפתוח את האף תודה רבה

שלום ליזה, לפני כ- 3 חודשים עברת ניתוח סינוסים ומאז אינך מצליחה להתעטש. האף שלך סתום לגמרי וכמו כן אינך מריחה כלל. יש טפטופים של נזלת סמיכה לגרון דבר שמפריע מאוד. ממליץ על שטיות אף עם מי מלח. ממליץ לגשת בהקדם לרופא המנתח שיבדוק למה האף סתום ומדוע יש הפרשות. יתכן ויש בעיה בהתעטשות והכלל בגלל שהאף סתום. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים