כאבי אוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

26/05/2013 | 09:32 | מאת: תמי

שלום רב, מזה כחודשיים אני סובלת מכאבי אוזניים חוזרים ונישנים, הגעתי לרופאת א.א.גאך היא לא מצאה את סיבת הכאב. מזה כשלושה שבועות התחלתי להרגיש כי אזניי נסתמות לחלקיקי שניה (תופעה הדומה כאשר יש נזלת). ושוב לא מוצאים סיבה או נוזלים באזניים. אשמח אם תוכל לייעץ ולסייע לי. בברכה תמי

שלום, כאבי אוזנים לעיתים נובעים ממקור נוסף כמו בעיה במפרק הלסת. לכן צריך לבדוק אם אין מקור נוסף לכאב. לגבי השמיעה אם זה נמשך כדאי לבקש בדיקת שמיעה. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים