מוקוצלה מאחורי גלגל עין שמאל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

26/04/2020 | 14:41 | מאת: שלום מתוק

היי,אני בן 56,לאחר תלונה שלי על ראייה כפולה ביצעתי Mri,ומצא7 מוקוצלה שנמצאת מאחורי גלגל עין שמאל,שאלתי היא האם המוקוצלה יכולה להיעלם או חייבים התערבות כירורגית,מפני שאחרי כחודש וחצי יש שיפור קטן .תודה

שלום, אתה בן 56, לאחר תלונה שלי על ראייה כפולה ביצעת Mri, ונמצא מוקוצלה שנמצאת מאחורי גלגל עין שמאל. אם המוקוצל גורם לבעית ראיה יש לטפל בו. בד"כ לא נעלם. יש כמובן צורך בבדיקת א א גרון וצריך לראות בדיוק היכן זה ממוקם יתכן שיש שפור ולא יעשו כעת כלום אך חייבים לאבחן במדוייק בבקכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים