מחיצת אף, נחיר שמאלי מקבל פחות אוויר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

20/04/2020 | 16:30 | מאת: ברוך

שלום דוקטור לפני 20 שנה הרגשתי שקשה לנשום דרך האף ופניתי לרופא אף אוזן גרון. הוא איבחן שמחיצת אף עקומה יותר מדי ובגלל זה קשה לנשום והמליץ ניתוח. עשיתי ניתוח אצל אותו רופא שאיבחן אותי. מאז אני מרגיש שהנחיר השמאלי סתום רוב הזמן והנחיר הימני יותר פתוח ונושם יותר טוב. הרופא שעשה ניתוח אמר שהכל בסדר, אבל כאשר פניתי לרופאת משפחה שלי עם צילום של האף היא איבחנה שמחיצת האף עקומה. כרגע אני מרגיש שהנחיר השמאלי סתום יותר ולרוב נסתם לגמרי ולא מקבל אוויר האם זה יכול להשפיע על בריות של כל הגוף? מה אפשר לעשות?

שלום' לפני 20 שנה היה לך קשה לנשום דרך האף ונמצא שמחיצת אף עקומה יותר מדי ובגלל זה קשה לנשום עשית ניתוח אצל אותו רופא ומאז הנחיר השמאלי סתום רוב הזמן והנחיר הימני יותר פתוח . הרופא אמר שהכל בסדר, אתה מרגיש שהנחיר השמאלי סתום יותר ולרוב נסתם לגמרי ולא מקבל אוויר אם בהעיה ממשיכה, הייתי ממליץ לך להבדק שוב ע"י רופא א א גרון יתכן וקיימת בעיה שניתן לאבחן ולטפל בה. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים