תוצאות mri מוח חוות דעת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

08/02/2020 | 19:17 | מאת: אורית

שלום, בצעתי mri מוח (מעקב) לאחר 9 חודשים.בשל ממצאים שהתגלו בפעם שעברה.הממצאים:בסדרת flair הודגמו מוקדים היפראנטנסים בחומר הלבן מסביב לחדרים הלטרליים וסב קורטיקלית דו"צ המתאימים לשינויים איסכמיים כרוניים של החומר הלבן ללא שינוי משמעותי בהשוואה לבדיקה קודמת.הודגם עיבוי בינוני עם פלס נוזל אויר בסינוס הספונאידלי מימין,בולט יותר בהשוואה לבדיקה קודמת היכול להתאים לסינוסיטיס חריפה?מציינת שלא הייתי מקוררת...היתכן סינוסיטיס? בסיכום רשום:ממצאים בסינוס הספונדיאלי מימין החשודים לסינוסיטיס,יתכן חריפה.נא לקורלציה קלינית.מוקדים מרובים בחומר הלבן כמפורט, ללא שינוי משמעותי מהבדיקה הקודמת.אודה לחוות דעתך

שלום, mri מוח - הודגמו מוקדים היפראנטנסים בחומר הלבן מסביב לחדרים הלטרליים וסב קורטיקלית דו"צ המתאימים לשינויים איסכמיים כרוניים של החומר הלבן ללא שינוי משמעותי בהשוואה לבדיקה קודמת.הודגם עיבוי בינוני עם פלס נוזל אויר בסינוס הספונאידלי מימין,בולט יותר בהשוואה לבדיקה קודמת היכול להתאים לסינוסיטיס חריפה? יתכן סינוסיטיס - בתמונה רנטגנית או עיבוי רירית הממלא את הסינוס. בסיכום רשום:ממצאים בסינוס הספונדיאלי מימין החשודים לסינוסיטיס,יתכן חריפה.נא לקורלציה קלינית. אם אין סימפטמים לא מתאים לסינוסיטיס חריפה צריך לעשות לך בדיקה מלאה לבדוק את האף והסינוסים ולאבחן בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים