נזלת אחורית,ליחה בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

12/01/2020 | 16:56 | מאת: מיכאל

מזה שנתיים סובל מנזלת אחורית,ליחה בגרון,מפריע בשינה.ללא אלרגיה ,ללא סינוסים.עשיתי בדיקות CT ובדיקה אצל אלרגולוג.תרופות נגד נזלת לא נותנים תוצאות.יש פיתרון לבעיה?

שלום, שנתיים סובל מנזלת אחורית,ליחה בגרון,מפריע בשינה.ללא אלרגיה ,ללא סינוסים.בדיקות CT ובדיקה אצל אלרגולוג.ותרופות נגד נזלת לא נותנים תוצאות. ממליץ על בדיקת א א גרון לבדיקת מערכת האף והסינוסים ובדיקה אנדוסקופית של נזופרינקס ולרינקס לנסות לאתר את הבעיה בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים