פירצה לסינוס כתוצאה משתל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

10/01/2020 | 18:32 | מאת: ליאן

דר שלום, ב 26.12 עברתי השתלת שתל ליד הניב. עד עכשיו כאבים באף, עיניים שטיפה פחתו אף סתום בנחיר שמאל איפה שהשתל כל לילה ובבוקר די נפתח לא לגמרי. אתמול הוצאתי תפרים והכירורג הודה שאכן פגע ונכנס עם המקדחה לסינוס ואז סטה ימינה להחדיר את השתל. לכן אני מרגישה כאבים, גודש כל האף כמו התקררות שלא עובר, עד עכשיו האף כואב לי ושורף לי, אמר שיחק זמן אולי חודש ויותר שרירית הסינוס תיסגר (עשה אתמול שוב צילום הוא והרופאה אמרו שהשתל בסדר). שאלתי אליך בבקשה, יש מצב שזה בלתי הפיך? ניתוח לא רוצה לעשות מה הפתרון? לחיות ככה כל החיים? אני בפאניקה מהנזק שגרם לי וחוסר מיומנות שלו. זה לא אמור לקרות דבר כזה. מה לעשות? תודה מקרב לב.,

שלום, עברת השתלת שתל ליד הניב. עד עכשיו כאבים באף, עיניים , סתום בנחיר שמאל איפה שהשתל. הרופא נכנס עם המקדחה לסינוס ואז סטה ימינה להחדיר את השתל. האף כואב ושורף לך. לאחר הריפוי צריך לבדוק. אם מסתדר ואין בעיה או דלקת אז אין בעיה. אם לא מסתדר יש לפנות גם לא א גרון לבדוק את הסינוס. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים