אף מגורה אחרי שינה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

08/01/2020 | 15:15 | מאת: טל

שלום, אני בת 30, בחודשים האחרונים (בערך חודשיים) בכל פעם שאני מתעוררת משינה אם זה בבוקר או אחרי שינה של שעתיים באמצע היום האף שלי מתחיל להיות מגורה, יש נזלת, כמה התעטשויות וזה עובר אחרי בערך רבע שעה כאילו לא קרה כלום. זה אף פעם לא קרה לי בצורה כזאת לפני החודשיים האלה (לא בבוקר ולא לא בבוקר). אין לי אלרגיות שידועות לי ואני לא רגישה לחילופי עונות. מוזר לי שזה קורה רק כשאני מתעוררת משינה לכמה דקות ואחרי זה חולף כלא היה. אשמח לעזרתך להבין מה קורה שם ואם אפשר לעזור לזה לא לקרות כי זה לא כיף לקום כל בוקר עם אף מגורה. תודה :)

שלום, בחודשים האחרונים בכל פעם שאת מתעוררת משינה האף מתחיל להיות מגורה, יש נזלת, כמה התעטשויות וזה עובר אחרי בערך רבע שעה כאילו לא קרה כלום. זאין אלרגיות שידועות לך. זה נשמע כמו איזושהיא תגובה אלרגית ממלץ על בדיקת אלרגולוג וכן בדיקת א א גרון בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים