שאלי לגבי ליחה שמצטברת בגרון!!

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

03/01/2020 | 11:49 | מאת: מרים

לאחרונה הרגשתינ כמו גוש בגרון ולפעמים כמו נזלת בגרון.לאחר מכן עברתי התקררות מאוד חזקה וזה הקל לי קצת על הגרון כי הנזלת יצאה החוצה.היום ההתקררות עברה ואני מרגישה שהנזלת ממשיכה לזרום לגרון וכמעט לא יוצא דרך האף.זה מאוד מפריע לי,הרגשה של חנק.איך אפשר לטפל במצב כזה? בתודה מראש!!

שלום, לאחרונה הרגשת כמו גוש בגרון ולפעמים כמו נזלת בגרון. הייתה התקררות מאוד חזקה וזה הקל קצת על הגרון כי הנזלת יצאה החוצה. ההתקררות עברה ואת מרגישה שהנזלת ממשיכה לזרום לגרון וכמעט לא יוצא דרך האף. יתכן וזה פוסט נזל דריפ- הפרשה אחורי. כדאי לעבור בדיקת א א גרון, אולי תרסיס אף וייבוש הנזלת יעזרו. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים