פיענוח תשובות של בדיקת MRI

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

27/12/2019 | 02:19 | מאת: מאיה

שלום, עשיתי בדיקת MRI ראש בעקבות כאבי ראש של מיגרנות שהיו לי הכל יצא תקין מלבד זה שכתוב לי "מודגם עיבוי רירית בתאי האתמואיד ועיבוי רירית ונוזל עם מפולת בסינוס המקסילרי מימין". מה הכוונה? חשוב לי לציין שהאף שלי בכללי יחסית סתום ויש לי הרבה התקררויות ומלפני שנים היה לי גם סינוסיטיס. וציינו גם בסיכום סינוסיטיס..זה אומר שאני צריכה לקחת אנטיביוטיקה למרות שאין לי חום ונזלת מוגלתית ןזה יכול להיות הסיבה למיגרנות ולכאבי ראש החזקים?

שלום, עשית בדיקת MRI ראש בעקבות כאבי ראש - הכל יצא תקין מלבד : "מודגם עיבוי רירית בתאי האתמואיד ועיבוי רירית ונוזל בסינוס המקסילרי מימין". הכוונה שיש רירית מעובה בחלק מהסינוסים יכול להיות עקב נזלת אלרגית או סינוסיטיס חוזרת. האף שלך יחסית סתום ויש הרבה התקררויות וסינוסיטיס בעבר וזה יכול להתאים.. זה אומר שצריך לבדוק אצל רופא א א גרון. יכולות להיות הרבה סיבות לכאבי ראש ולאו דוקא סינוסיטיס. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים