גוף זר בסינוס -אבחון של רופאה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

08/12/2019 | 15:50 | מאת: נעמה

שלום רב. אני סובלת מנחירות,מחיצה אחת אצלי באף לא ישרה.רופאה מומחית אאג שלחה אותי לct. מהממצא נראה שיש לי גוף זר בסינוסים כנראה עקב טיפול שורש. האם זה מחייב ניתוח? או שיש דרך אחרת לבדוק? האם לפנות למומחה נוסף?.נשלחתי למרפאת לין לאמת את ההנחה של הרופאה. אשמח לתשובה מנסיונכם העשיר נעמה

שלום, את סובלת מנחירות,מחיצה לא ישרה. רופאה מומחית אאג שלחה לct. מהממצא נראה שיש גוף זר בסינוסים כנראה עקב טיפול שורש. בד"כ זה מחייב ניתוח- לא כדאי להשאיר גוף זר בסינוסים. צריך לבדוק את גודל הגוף הזר. אפשר לבדוק את האף עם אנדוסקופ. מומחה אף אוזן גרון יתן לך מענה. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים