ליחה בגרון - שמן אורגנו

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

20/11/2019 | 20:26 | מאת: אור

שלום אני סובל מליחה כבר במשך תקופה ארוכה כל פעם הולך וחוזר, גם כעת יש לי ליחה בגרון שמפריעה לי ולא יוצאת, זה מתלווה בשיעולים מידי פעם בעקבות כך. קראתי על שמן אורגנו שאומרים שהוא יכול לסייע במצב האם באמת השמן יוכל לסייע לסילוק הליחה?

שלום אתה סובל מליחה כבר במשך תקופה ארוכה , כל פעם הולך וחוזר, גם כעת יש ליחה בגרון שמפריעה, זה מתלווה בשיעולים מידי פעם בעקבות כך. איני מכיר שמן אורגנו שפותר את הבעיה. אולי יכול לעזור. תנסה. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים