נזלת סמיכה תמידית וזולגת עם ריח חזק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

17/11/2019 | 00:17 | מאת: נחמה

ילדתי בת שבע וחצי מגילה צעיר מאוד סובלת מנזלת סמיכה ,צמיגית וירוקה. בשנים האחרונות נתנו לה בחורף אנטיביוטיקה אך זה עוזר בקושי לחודש ומיד הנזלות חוזרת. בשנה האחרונה שמתי לב שהנזלת נעשתה עם ריח חזק וחריף מאוד לא נעים, ומרחיק. השאלה אם יש משהוא שיותר עוזר או ששוב תקבל אנטיביוטיקה ויעזור לחודש בלבד?

שלום, ילדתך סובלת מנזלת סמיכה ,צמיגית וירוקה. בשנים האחרונות נתנו לה בחורף אנטיביוטיקה אך זה עוזר בקושי לחודש ומיד הנזלות חוזרת. בשנה האחרונה הנזלת נעשתה עם ריח חזק וחריף מאוד לא נעים, ומרחיק. אנטיביוטיקה זה פתרון זמני. יש לבדוק אם אין לה אדנואיד מוגדל או אולי אף גוף זר באף. כדאי ללכת לבדיקה אצל א א גרון בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים