נוזלים באוזנים וירידה פתאומית בשמיעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

03/11/2019 | 12:00 | מאת: דחוף

פרופ יצחק שלום רב. הייתי חולה במשך שבועיים מאוד מקוררת. (נזלת,גרון אף) סיימתי לקחת אנטביוטיקה של אוגמנטין 875 במשך 10 ימיים. יש לי דלקת ונוזלים באוזן שמאל ובאוזן ימין רק נוזלים. אני מרגישה שהאוזניים סתומות, אטומות, שומעת את הדופק של עצמי באוזן שמאל. מרגישה ירידה בשמיעה. מרגישה שהאיכות חיים שלי ממש פחתה, לא יודעת אם יש לי שעווה באוזניים או אם מדובר בדבר אחר. קבעתי אלייך תור ליום שלישי הקרוב. אבל מרגישה שזה נצח. ממש קשה לי ומרגישה מנותקת מהמציאות. אשמח לתובנות בעניין. תודה רבה!

שלום, היית חולה במשך שבועיים מאוד מקוררת. (נזלת,גרון אף) סיימתי לקחת אנטביוטיקה - אוגמנטין 875 במשך 10 ימיים. יש לך דלקת ונוזלים באוזן שמאל ובאוזן ימין נוזלים. את מרגישה שהאוזניים סתומות, אטומות, שומעת את הדופק של עצמי באוזן שמאל. מרגישה ירידה בשמיעה. יש כמובן צורך בבדיקת א א גרון המרפאה שלי באזור חיפה היא אכן ביום ג הקרוב קודם לכן, בחדרה. אפשר בינתיים לטפטף אוטריבין לאף.. הרבה בריאות

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים