ליחה בגרון כבר כמה ימים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

02/10/2019 | 14:01 | מאת: אלדר ששון

לפני חמישה ימים התחיל להיות לי שיעול עם ליחה , הלכתי לרופאה והיא נתנה לי כדור לתמיסה שעוזר לרכך את הליחה ואנטיביוטיקה אוגמנטין 875 בגלל שהיא אבחנה שיש לי דלקת בדרכי הנשימה העליונות. אני לוקח את האנטיביוטיקה כבר 4 ימים ואין שינוי משמעותי במצב ואני לקחתי גם את הכדור תמיסה לריכוך הליחה וגם זה עדיין לא עוזר לי להוציא ואני מרגיש שהליחה תקועה לי בגרון וכל פעם אני משתעל כדי להוציא אותה אבל עדיין אני מרגיש אותה תקועה בגרון. אני מרגיש גם כאבי אוזניים לאחר ניטול האנטיביוטיקה. מה אני צריך לעשות במצב הזה?

שלום, יש לך שיעול עם ליחה , הרופאה נתנה לך כדור לתמיסה שעוזר לרכך את הליחה ואנטיביוטיקה אוגמנטין 875 בגלל שהיא אבחנה שיש לי דלקת בדרכי הנשימה העליונות. האנטיביוטיקה לא עזרה. אתה מרגיש שהליחה תקועה לי בגרון וכל פעם משתעל כדי להוציא אותה מרגיש גם כאבי אוזניים . לאור המשך של הבעיה, ממליץ על בדיקת רופא אף אוזן גרון , לבדוק מקור הבעיה ובהתאם לטפל. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים