נזלת אחורית שפוגעת באיכות החיים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

02/09/2019 | 13:23 | מאת: אלי

שלום רב, בן 16 סובל כשנה מנזלת אחורית כרונית - שאותה אני צריך לכחכח ולהוציא מהפה מדובר על גושים ירוקים של נזלת שנמצאת בלוע האפי. חייב לציין שבתחילת התופעה הנזלת הייתה יותר שקופה. הנזלת הזאת גורמת לי לתחושת מלאות באותו אזור ובגלל זה יש דחף להוציא את זה. הלכתי לכמה רופאים אשר נתנו לי כמה תרופות - רופא אחד חשב שזה רפלוקס אז נתן לי נקסיום וזה לא עזר לאחר מכן הלכתי לעוד רופא שנתן לי תרסיס סטרואידלי (אבאמיס) אך זה עזר באופן חלקי בלבד. אני שנה אחרי ועברתי אצל הרבה רופאים ועדיין לא מצאתי קצה של חוט. אשמח לייעוץ. תודה.

שלום , אתה סובל כשנה מנזלת אחורית כרונית - שעם כחכוח מדובר על גושים ירוקים. רופא אחד חשב שזה רפלוקס אז נתן נקסיום וזה לא עזר רופא אחר נתן תרסיס סטרואידלי (אבאמיס) אך זה עזר באופן חלקי בלבד. מאחר ואתה מדבר על ליחה ירוקה , ממליץ ברור בכוון הסינוסים, כולל בדיקת האף ואולי CT סינוסים בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים