ריח לא טוב בפה ופיענוח CT מערות הפנים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

28/08/2019 | 12:28 | מאת: ליאת

ילדתי בת ה- 17 סובלת מזה שנים מריח לא טוב בפה, אף סתום וצינון תמידי. פניתי לרופאת א.א.ג והיא הפניתה את בתי לבצע CT במערות הפנים. קיבלנו פיענוח. הזמנתי תור לרופאה ששלחה אותנו לבצע. אך זה יהיה בעוד זמן מה. האם במילים פשוטות תוכל לאמר לי מה אבחנו שם ומה צריך לעשות? מצ"ב ממצאי הסריקה. תודה מראש

שלום, ילדתך בת ה- 17 סובלת מזה שנים מריח לא טוב בפה, אף סתום וצינון תמידי. רופאת א.א.ג הפניתה לבצע CT במערות הפנים. איני יכול לראות את הCT ולכן קשה לי להתייחס. צריך לראות את הצלומים. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים