אחרי אבחון אאג, חוסר פוקוס וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

29/07/2019 | 21:16 | מאת: דני

שלום ד"ר, הייתי אצל פ"ר רון אליישר מומחה לאאג, מצבי שהאף שלי היה מתקשה לנשום בצורה חלקה וגרם לי לסחרחורות וחוסר ריכוז בתוספת כאבי ראש באיזור הרכות ומעל העיניים, וגם בחלק העליון של האף יש תחושה של לחץ. השתמשתי בדקסמול סינוס + אוטריווין והכאבי ראש וחוסר הריכוז עם הסחרחורות פסקו לגמרי, שבוע שעבר ניגשתי לפ"ר רון אליישר ע"מ לפתור את הבעיה, הוא הורה לי להפסיק עם אוטריווין ונתן לי תרסיס סטרונאז לאף + נקסיום לצרבות שיש לי (חושד בריפלוקס) + פרדניזון למשך שבוע בלבד, תוצאות הבדיקה לטענתו (עם מכשיר פולשני מהאף) שהכל תקין, וזה נראה יותר על רקע אלגרי. התחלתי את הטיפול אבל ברגע שהפסקתי עם האקמול סינוס חזרו לי הכאבי ראש וסחרחורות וחוסר ריכוז, מה עושים במצב כזה? איך אקמול סינוס פותר את הבעיה אבל אין לי סינוס? איך אני מוריד מעצמי את הכאבים וחוסר הריכוז אחת ולתמיד תודה רבה

שלום, אתה מתקשה לנשום בצורה חלקה מהאף. אתה חש סחרחורות וחוסר ריכוז בתוספת כאבי ראש באיזור הרכות ומעל העיניים, וגם בחלק העליון של האף יש תחושה של לחץ. טיפול עם דקסמול סינוס + אוטריווין עזר וכאבי ראש וחוסר הריכוז עם הסחרחורות פסקו לגמרי, פרופ. אלישר הורה להפסיק עם האוטריווין ונתן תרסיס סטרונאז לאף + נקסיום לצרבות + פרדניזון למשך שבוע בלבד. לטענתו הכל תקין, וזה נראה יותר על רקע אלרגי. התחלת את הטיפול אבל ברגע שהפסקת עם האקמול סינוס חזרו לי הכאבי ראש וסחרחורות וחוסר ריכוז, אקמול סינוס - מקל בכאב. ממליץ לך לעבור בדיקת רופא אלרגיה, כמו שהרופא אמר לך בצדק פרופ אלישר הוא מומחה מצויין ובדיקתו טובה מאוד כדאי לקחת את הטיפול שנתן ולעבור גם בדיקת אלרגיה בברכה

01/08/2019 | 08:19 | מאת: דני

הייתי בבדיקה אצל רופא אלרגיה ולא נמצאו שום בעיות, אין לי אלרגיה לשום דבר אז מה יכול להיות? (את הבדיקה עשיתי באותו יום שהייתי אצל פרופ רון אליישר והוא ראה בעצמו את התוצאות שהכל תקין)

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים