תוצאות אם אר איי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

22/04/2019 | 08:19 | מאת: סיגלית

עקב טעם לא טוב בצד שמאל של הפה מזה מספר חודשים, נעשה לי אם אר איי, להלן הממצאים: חדר המוח, החללים התת-עכבישים,הסולצים והציסטרנות הבזליות, הודגמו מורחבים במידה קלה, סימטרית, ללא עדות לסימני לחץ. בסדרת ה FLAIR הודגמו מספר מוקדים היפראינטנסים קטנים בחומר הלבן היכולים להתאים למוקדים לא ספציפיים או שינויים איכסמיים כרונים קלים של החומר הלבן הודגם עיבוי ניכר של רירית הקונכות הנזליות התחתונות משני הצדדים והאמצעיות משני הצדדים וקונכה בולוזה בקונכה הנזלית האמצעית משמאל. יתר הדברים תקינים. האם יש ממצא ששייך לתחום אף אוזן גרון?

שלום, עקב טעם לא טוב בצד שמאל של הפה מזה מספר חודשים, נעשה MRI : מספר מוקדים היפראינטנסים קטנים בחומר הלבן היכולים להתאים למוקדים לא ספציפיים או שינויים איכסמיים כרונים קלים של החומר הלבן הודגם עיבוי ניכר של רירית הקונכות הנזליות התחתונות משני הצדדים והאמצעיות משני הצדדים וקונכה בולוזה בקונכה הנזלית האמצעית משמאל. יתר הדברים תקינים. אין בממצאים אלו משהו ספציפי המסביר בברור את התלונה. ממליץ על בדיקת א א גרון ובדיקה נוירולוגית. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים