לחץ באף ובפנים מזה כחודש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

31/03/2019 | 12:21 | מאת: בוריס

שלום פרופ', מזה כחודש שאני סובל מתחושה של לחץ באף באיזור העליון שלו שמקרין גם למצח, ראש והעיניים. הלחץ בא והולך לסירוגין בדרגות שונות ולא מופיע כל יום (למרות שברוב הימים הוא כן קיים). יש לציין שלא הייתי מצונן בחודש האחרון אבל יש לי מידי פעם קצת נזלת (לא ליחתית) במהלך היום. בהתחלה חשבתי שזה אולי קשור איכשהו לסינוסים כי זה ממש מתאר את התופעה אבל בביקור אצל רופא א.א.ג שבוע שעבר הוא בדק אותי עם המכשיר שלו ולא ראה כלום, אז הוא שלח אותי לעשות צילום מערות אף וגם שם לא ראה כלום (הסתכל על הצילום ממש בשניה אחת) והמליץ לי שבמידה וזה לא עובר לגשת לנוירולוג. בימים האחרונים התחלתי להרגיש גם עייפות מעבר לרגיל והתחושה של הלחץ באף למעלה מורגשת כאילו מתחילה להיווצר לי נזלת שם באיזור. השאלה שלי היא האם כדאי לגשת לרופא אחד לחוות דעת שניה? האם יש לך אולי המלצה אחרת בשבילי?

24/04/2019 | 16:46 | מאת: נועה

היי בוריס זה נשמע תופעות שאני עוברת גם אצלי לא ראו ברור בצילום והרופא שלח אותי לסיטי אתה עדיין סובל מהתופעות ?

שלום , מזה כחודש אתה סובל מתחושה של לחץ באף באיזור העליון שמקרין גם למצח, ראש והעיניים. הלחץ בא והולך לסירוגין . ביקור אצל רופא א.א.ג הוא בדק עם המכשיר שלו ולא ראה כלום, צילום מערות אף ו- לא ראה כלום . המליץ שבמידה וזה לא עובר לגשת לנוירולוג. במידה ויש עדין כאבי פנים ולחץ אכן כדאי להיוועץ גם בנוירולוג ולשקול CT סינוסים בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים