ליחה כרונית למעלה מ5 שנים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

12/02/2019 | 11:00 | מאת: כרמי מלמד

אני בת 63. למעלה מ-5 שנים יש לי ליחה קבועה תקועה בגרון . ליחה שקופה, ללא ריח, תקועה שם כל היום. רוב הזמן אני מוציאה או לסירוגין בולעת. גם לאחר הבליעה אני מרגישה אותו גוש ליחה תקוע בוושט העליונה. מה ניתן לעשות? זה מפריע לי באורח חיים נורמטיבי

שלום, למעלה מ-5 שנים יש ליחה קבועה תקועה בגרון . ליחה שקופה, ללא ריח, תקועה שם כל היום. רוב הזמן אני מוציאה או לסירוגין בולעת. גם לאחר הבליעה את מרגישה אותו .גוש ליחה תקוע בוושט העליונה. יש צורך בבדיקת סיב אופטי על ידי מומחה א א גרון ונערכת הסינוסים. לפי הממצאים ניתן לברר את הסיבה ולטפל. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים