בעיה חוזרת-התעבות הרירית של מערות האף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

24/06/2018 | 21:48 | מאת: שירן

שלום רב.לפני כשש שנים עברתי ניתוח בגין התעבות הרירית של מערות האף.הודרכתי להשתמש בספריי לאף אוומיס באופן קבוע.לא השתמשתי והרגשתי טוב.לפני כשנתיים חזרה התופעה.קיבלתי זריקת קורטיזון והבעיה חלפה.שוב לא לקחתי אוומיס באופן קבוע.לפני כחצי שנה שוב שבה הבעיה.שוב קיבלתי זריקת קורטיזון והפעם התחלתי להשתמש באוומיס באופן קבוע.למרות זאת-מידי כחדשיים אני שוב סובלת מהבעיה.השאלה היא אם יש פתרון לבעיה-או שאהיה צמודה לטיפול בזריקות קורטיזון-כשהבעיה מתחילה להופיע לעיתים קרובות.בתודה מראש על התשובה

שלום, לפני כשש שנים עברת ניתוח בגין התעבות הרירית של מערות האף. קבלת ספריי לאף אוומיס באופן קבוע. לא השתמשת. לפני כשנתיים חזרה התופעה .קיבלת זריקת קורטיזון והבעיה חלפה. שוב לא לקחת אוומיס באופן קבוע. שוב שבה הבעיה. שוב קיבלת זריקת קורטיזון והפעם התחלת אוומיס באופן קבוע. למרות זאת-מידי כחדשיים שוב סובלת מהבעיה. טיפול בזריקות קורטיזון- לא מומלץ. מציע לחזור על CT סינוסים ויעוץ אלרגולוג לפי התשובות לחשוב על פתרון אצל א א גרון בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים