קוצר נשימה כבר שבוע ימים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

13/05/2018 | 22:47 | מאת: עידן

שלום יש לי קוצר נשימה כבר שבוע ימים אף נוטה שמאלה רשמה רופאת אף אוזן גרון בסיטי ראש מלאות במערת הלסת מימין זה יכול לגרום לקוצר נשימה שאני חש ??הרבה פעמים נחיר אחד של האף.נסתם לי לא יודע עם זה מהריאות או מאף צילום חזה תקין בדיקות דם גם לא משתעל אין צפצוךים מלאות במערת לסת מימין רופא אף איזון בדק אותי את נחיר ימין ולא מצא כלום ואני חש קוצר נשימה קשה סטורציה תקינה תודה עידן 27

שלום, קוצר נשימה , אף נוטה שמאלה בסיטי ראש מלאות במערת הלסת מימין זה. זה בד"כ לא יכול לגרום לקוצר נשימה . הרבה פעמים נחיר אחד של האף נסתם . צילום חזה תקין . רופא אף איזון בדק את נחיר ימין ולא מצא כלום . אם לא מצאו כלום ויש קוצר נשימה מציע יעוץ רופא ריאות ויעוץ א א ג חוזר לגבי המלאות בCT. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים