חדירת מים לאוזנים בגלל ניקוי סינוסים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

17/02/2018 | 09:24 | מאת: נילי

אתמול ערכתי ניקוי עם מי מלח לסינוסים. כנראה עשיתי זאת לא טוב מכיוון שחדרו מים לאוזן- ישנו כאב עמום, ירידה קלה בשמיעה ובכל פעם שמקנחת את האף אני מרגישה תחושת דומה לשחרור לחץ אוויר באוזן ביחד עם סאונד פנימי. האם המים יתנקזו באופן טבעי? עלי ללכת לבדיקת רופא בהקדם? עדין נורא כואב לי כל צד ימין של הפנים כולל כאבי שיניים ורקה (שהיו לי עוד לפני נסיון השטיפה) אולי מעט התחזקו

שלום, ערכת ניקוי עם מי מלח לסינוסים. חדרו מים לאוזן- ישנו כאב עמום, ירידה קלה בשמיעה ובכל פעם שאת מקנחת את האף את מרגישה תחושת דומה לשחרור לחץ אוויר באוזן ביחד עם סאונד פנימי. עם סבלנות המים יתנקזו באופן טבעי. אם לא משתחרר יש ללכת לבדיקת רופא אף אוזן גרון. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים