בעייה בשמיעה לאחר טיסה ארוכה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

12/02/2018 | 07:52 | מאת: יפעת

חזרתי מטיסה ארוכה ובמקביל הייתי מקוררת ומנוזלת כבר יותר משבוע אני לא שומעת טוב מרגישה עדיין לחץ של טיסה הייתי אצל רופא אף אוזן גרון נתן לי תרסיס לאף וכן כדורים בשם clarinase repeat since ואנ עדיין לא מרגישה שינוי מה עושים?

שלום, יותר משבוע אני לא שומעת טוב מרגישה עדיין לחץ של טיסה היית אצל רופא אף אוזן גרון נתן לי תרסיס לאף וכן כדורים בשם clarinase ואין שינוי . יש לעשות בדיקת שמיעה וטימפנוטריה אם אין הטבה. ניתן להוסיף תרופות נוספות אף בד"כ זה מסתדר עם סבלנות ופמפום אם לא מסתדר דרושה בדיקת א א גרון נוספת. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים