חייך שסוע ובעיית אוורור באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

12/02/2018 | 01:20 | מאת: גל

שלום נולדתי עם חייך שסוע כיום בן 25 אני סובל קרוב ל5 שנים עם בעיות אוורור באוזניים, שסע דו-צדדי, השרירים של החייך לא מתפקדים כראוי לכן התפקוד של חצוצרת השמע אצלי לקויה, ניסו באוזן אחת לסגור לי את הנקב ועקב בעיית אוורור שמו לי כפתור שנפל והחור נסגר ואז עוד פעם שמו כפתור שנפל בפחות מחצי שנה ועכשיו יש חור קטן ואני סובל מדלקות חוזרות ואטימות יום יומית בשתי האוזניים לכן ברצוני לשאול האם השיטה החדשה של הבלון סינופלסטי יכולה לשפר את המצב ולהוריד את הלחץ באוזנים ולהחזירם לתפקוד תקין גם עקב חייך שסוע

שלום , נולדת עם חיך שסוע . אתה בן 25 וסובל קרוב ל5 שנים עם בעיות אוורור באוזניים, שסע דו-צדדי, השרירים של החיך לא מתפקדים כראוי לכן התפקוד של חצוצרת השמע אצלך לקויה. באוזן אחת ניסו לסגור נקב ועקב בעיית אוורור שמו כפתור שנפל והחור נסגר ואז עוד פעם שמו כפתור שנפל בפחות מחצי שנה ועכשיו יש חור קטן . יש דלקות חוזרות ואטימות יום יומית בשתי האוזניים. השיטה החדשה של הבלון טובופלסטי יכולה לשפר את המצב במקרים מסויימים ולהוריד את הלחץ באוזנים לא בטוח שניתן להחזירם לתפקוד תקין לאור הבעיה האנטומית שלך עקב החיך שסוע. כדאי להגיע לבדיקת א א גרון עם בדיקת שמיעה וטימפנומטריה.

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים