מקרים מזדמנים של חשיפה לרעש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

09/02/2018 | 18:39 | מאת: אייל

שלום פרופסור, במסגרת עבודתי כמהנדס, אני מבקר ומסייר ברחבי מפעלים תעשייתיים שונים מדי שבוע, תוך כדי שיחות עם אנשי מקצוע/בעלי תפקידים. לעתים, נתקל פתאום ברעש חזק של ניסור מתכת/פעולה של מכונות רועשות. כמובן שבמקרה של רעש חזק, משתדל להתרחק ממקור הרעש (לעתים בלתי אפשרי להתרחק מיד אבל דואג להתרחק מהר ככל האפשר). מדובר על מקרים נקודתיים של דקה-שתיים. האם יש במקרים כאלה סיכון ממשי לשמיעה? חייב לציין שהנושא מעסיק ומדאיג אותי ואודה מאוד לתשובתך, תודה

שלום , במסגרת עבודתך, אתה מבקר ומסייר ברחבי מפעלים תעשייתיים שונים מדי שבוע. לעתים אתה נתקל פתאום ברעש חזק של ניסור מתכת/פעולה של מכונות רועשות. כמובן שבמקרה של רעש חזק, משתדל להתרחק ממקור הרעש . במקרים כאלה קיים סיכון מסויים לשמיעה , תלוי בעוצמות הרעש. הסיכון העיקרי הוא בעבודה ברעש חזק מעל מספר שעות ביום. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים