דלקת או סתימה בתעלה באף המובילה לאוזן קבלתי מרשם אבאמיס.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

09/02/2018 | 18:23 | מאת: בנימין

דלקת או סתימה בתעלה באף המובילה לאוזן קבלתי מרשם אבאמיס כבר שלושה חודשים ולא סיימתי עם הבעייה. אני שומע את הצעדיים וגם את הדיבור של עצמי. לא כל הזמן אבל מדי יום לפחות. הובחנתי ע״י 2 רופאים שייש דלקת כלה או נפיחות בתעלת אף ואוזן. אבקש דעה שלישית.

שלום, דלקת או סתימה בחצוצרת אאוסטכיוס. קבלת אבאמיס כבר שלושה חודשים ולא סיימת עם הבעייה. אתה שומע את הצעדיים וגם את הדיבור שלך. הובחנת ע״י 2 רופאים שייש דלקת קלה או נפיחות בתעלת אף ואוזן. דרושה בדיקת שמיעה וטימפנומטריה בדיקת א א גרון ובדיקת נזופרינקס ניתן לנסות EARPOPPER יש טיפולים חדשים בהרחבת בלון בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים