דימום מהאף כתוצאה מאבאמיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

30/01/2018 | 07:05 | מאת: אנה

שלום, סובלת מדימומים מהאף כבר חודשיים. מברור ברשת הבנתי שזה כנראה כתוצאה משימוש ממושך באבאמיס. הפסקתי את השימוש לפני חמישה ימים אבל הדימום טרם פסק. האם הוא צפוי להפסק מעצמו או שיש צורך בהתערבות רפאוית?

שלום, את סובלת מדימומים מהאף כבר חודשיים. הבנת שזה כנראה כתוצאה משימוש ממושך באבאמיס. הפסקת את השימוש בו אבל הדימום טרם פסק. אמור להפסיק. כדאי לשמן את אזור המחיצה בוזלין. אם לא מפסיק כדאי לבדוק אצל אף אוזן גרון בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים